Trendikas1%20%281%29.jpg

Pinterest ehdotti minulle Pantonen kevään värejä. Olin jo sulkemassa sivua liian värikkäänä, mutta sitten silmäni osuivat ensin väriin 13-1404 Pale Dogwood ja heti perään omiin kynsiini. Kas, Essien Spin the Bottle näytti kynsissäni samalta kuin kevään trendiväri kännykän näytöllä - joten close enough: minusta tuli trendikäs. Sattumalta tosin, mutta sitä ei lasketa, eihän? 

Vaaleat nudet kynnet ovat erinomaiset arkena - vaikka kynnet eivät enää olisikaan viimeisen päälle priimat, eivät pienet epätäydellisyydet näy niin helposti kuin voimakkaalla värillä lakatuissa kynsissä.

Trendikas2.jpg

 

Ja hei vain kaikille pitkästä aikaa! Blogissa on ollut luvattoman hiljaista - elämää on ollut tällä kertaa vain Instagramin puolella. Yritän parantaa tapani ja olen iloinen, jos olet vielä mukana matkassa.

Mukavaa tiistaita ihanat!

Minna