Tyylilleni%20uskollinen%202.jpg

Hei pitkästä aikaa. Aika onkin rientänyt nopeammin kuin uskoinkaan. Nyt taitaa olla aika näyttävälle paluulle kesämekossa. :)

Olin pari viikkoa sitten työmatkalla Varsovassa ja näppäränä tyttönä valitsin hotellin aivan kauppakeskuksen kupeesta. Päivät kuitenkin menisivät toimistolla ja illat kuulumisia vaihdellen kollegoiden kanssa, joten aika olisi kortilla. Ei siis kannata haaskata aikaa, joten kun hotelli on kauppakeskusta vastapäätä, astumalla ulos hotellista ja ylittämällä kadun voisi shoppailu alkaa.

Tyylilleni%20uskollinen%20kollaasi.jpg

Kaikki tutut ketjumyymälät jätin väliin, koska samat valikoimat löydän Suomestakin. Aiemmilla matkoillani olen saanut kollegoilta vihjeet parhaisiin liikkeisiin - hyvään laatuun ja kohtuullisiin hintoihin. Kävelin jo Tatuumin ohi, mutta päätinkin kääntyä takaisin. Ja siellähän se oli: lähestulkoon värikäs kotelokesämekkoni, oikean kokoinen ja -70% hintalappu kyljessään. Ei ollut paljon vaihtoehtoja kuin ostaa se. Ja voi miten tyytyväinen olenkaan. Mekko on kaunis ja hyvin pelkistetty, jujuna vain vasemmalla olalla ja oikealla lonkalla olevat muotolaskokset. Tykkään! Kaveriksi myyjä tarjosi siroa rannekorua, josta en edes yrittänyt kieltäytyä. (Ja kyllä, olisin voinut silittää mekon paremmin kuvaa varten, mutta en malttanut..)

Päätin matkalla myös testata miten hyvin uudenvuodenlupaukseni on pitänyt ja lähdin koroissa todelliseen maailmaan. Olen opetellut kävelemään koroissa koko alkuvuoden ja käyttänyt niitä töissä. Mutta on täysin toinen asia lähetä niiden kanssa kadulle kuin kävellä toimiston tasaisella lattialla. Tosin ihan varsinaiseen tulikokeeseen en vieläkään joutunut, koska epätasaisella jalkakäytävällä minulle tarjottiin käsivarsi tueksi. Mutta uskaltaisin kyllä sanoa, että ahkera harjoitus palkitaan ja pärjään myös jalkakäytävillä korkoineni. Seuraavalta matkalta pitänee tuoda tuliaisina kauniit uudet korot.

Tällaiset matkat ovat aina raskaita - aamuvaraisella matkaan ja perillä 3 päivää tiukkaa työntekoa. Mutta on myös kiva tavata kollegoja ihan kasvokkain joiden kanssa päivittäin tekee töitä. Oli todella mukavaa nähdä pitkästä aikaa ja päivittää kuulumisia. Yhtenä iltana jutella tyttöjen juttuja ja shoppailla yhdessä, toisena käydä syömässä hyvin ja vähän katselemassa kaupunkia. Kotiin palattuani minuun todellakin päti vanha klisee: väsynyt mutta onnellinen.

Aurinkoista viikkoa, ihanat. Kuullaan taas pian!

Minna