MustHave.jpg

Joskus tulee tilanne, että ensin pitää jotain muiden hehkuttamaa juttua ihan turhanpäiväisenä, mutta pian alkaa itsekin suitsuttaa samaa asiaa. Näin juuri kävi Beauty Blenderin kanssa. Monella sivulla sitä kuvattiin ylisanoin ja en enää voi tulla toimeen ilman sitä -lausein. Miten muka vaahtomuovi voisi olla jotain sellaista?

Kunnes sitten annoin houkutukselle periksi. Ostin oman. Se oli rakkautta ensimmäisestä käytöstä.

Aamulla sutaisen varjostukset, korostukset ja poskipunan paikoilleen, kostutan blenderini, rutistan sen pyyhekuivaksi ja pyöräyttelen kasvoilla. Joka ikinen aamu ilahdun miten helposti meikin saa häivytettyä, miten kauniin tasainen mutta luonnollinen lopputulos on ja miten nopeasti se tapahtuu. Perun vähättelevät puheeni, en halua enää elää ilman blenderiäni.

Tuo kimalteleva härpäke blenderin alla on myös loistava - käytön ja puhdistuksen jälkeen asetan blenderini sille kuivumaan ja seuraavana aamuna blender on taas puhdas, kuiva ja käyttövalmis.

Onko tässä kohden hyvä sanoa myös varoituksen sana? Hehkutin blenderiä kollegalleni, hän osti sellaisen ja sanoo nyt ajattelevansa mua lämmöllä joka aamu kun blendaa meikkinsä käden käänteessä. Kerrothan, jos sinullekin käy näin. ;)

Ensi kerralla lisää meikeistä - tuliaisia Sephorasta. Nähdään pian ihanat!

Minna