HomeSpa1.jpg

Rakas ystäväni Laura reissasi Aasiassa jokin aika sitten. Jännittävien tarinoiden ja kuvien lisäksi hän toi tuliaisiksi ihania home spa -juttuja. Day spat ovat ihan oma lukunsa, mutta kotonakin voi hemmotella itseään kaikessa rauhassa. Lämmittää saunan, sytyttää kynttilät ja kaataa itselleen lasillisen kuohuvaa. Rentoutushetken jälkeen kylppäristä tulee ulos tyytyväinen nainen jolla on kuorittu iho, pehmeät kantapäät ja lakatut varpaankynnet. 

Toinen tuliaisista oli ihana kuorintasaippua. Pyörittelin sitä kostealla iholla, huuhtelin ja rasvasin. Lopputuloksena ihanan pehmeä ja miedosti raikkaan yrttiseltä tuoksuva iho. Kuvassa myös ehdoton luottotuotteeni, jota ilman en voi enää elää: GlamGlown mud to foam -puhdistusaine. Aloitin saman sarjan mutanaamiosta ja jatkoin tähän putsariin. Kyllä, koukussa molempiin. Ja iho kiittää.

HomeSpa2.jpg

Toinen tuliainen oli huonetuoksu. Olen tosi varovainen tuoksujen kanssa - kaikki tavaratalojen tuoksukynttilät kierrän kaukaa ja diffuuserin hankin harkiten jos ollenkaan. Helposti ne tuoksuvat aivan liikaa ja seurauksena on päänsärkyä. 

Vihreälle teelle tuoksuva diffuseri on täydellinen napakymppi. Tuoksu on ihanan raikas, sen huomaa kylpyhuoneeseen mennessään, mutta se ei ole liian voimakas. Tulee juurikin sellainen kylpyläfiilis, jollaista olen kaivannut. Tuoksu leviää ilmaan sekä hauskojen luonnolllisten tikkujen että naruun kiinnitetyn kukan kautta. Aluksi laitoin vain nuo tikut ettei vaihingossakaan tuoksu liikaa, mutta vähän myöhemmin lisäsin myös kukan tuoksuttamaan.  Ongelma onkin, mitä teen kun tämä lakkaa tuoksumasta. Laura, taidat joutua uudelleen matkoille. :)

HomeSpa3.jpg

Ehdottomasti pitäisi olla useammin aikaa hemmottelulle. Varata day spa, käydä hoidoissa tai hemmotella itseään ihan kaikessa rauhassa kotona. Muutaman kerran olemme viettäneet tyttöjen day spa -iltapäivää - lähteneet ajoissa töistä, käyneet hoidossa ja sen jälkeen kuoharilla. Loistava aloitus viikonlopulle!

Liian harvoin vain jää aikaa. On arjen kiireet ja ajoissa pitäisi päästä nukkumaankin, että jaksaa taas seuraavana aamuna nousta töihin. Toisaalta, jos näitä liian usein viettää, eivät ne enää ole samaa arjen luksusta. Ei makeaa mahan täydeltä. Mutta jos kuitenkin vähän useammin...

Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua, ihanat!

Minna