Tulppaanihullu1.jpg

Myönnettävä se kai on tänäkin talvena - kun tulppaanit tulevat kauppoihin minusta tulee tulppaanihullu. Viimeiset viikot olen ostanut viikonloppukukiksi tulppaaneja. Kimpun toisensa jälkeen..

Tuskin olen yksin tämän asian kanssa, mutta toki olen hieman huolissani. Meillä on nimittäin ollut valkoisten lisäksi myös värejä. Jopa kirjavia tulppaanikimppuja. Pääsyy tähän on ollut se, että valkoiset tulppaanit ovat olleet jo marketissa hieman surullisen näköisiä. Siksi olen suosiolla jättänyt ne kauppaan ja tarttunut terhakampiin värikkäisiin vaihtoehtoihin.

Tulppaanihullu2.jpg

Tulppaanihullu3.jpg

Tulppaanihullu4.jpg

Pikkuhiljaa valon lisääntyessä alkaa tuntua enemmän ja enemmän keväältä. Varsinkin kun ulkona on muutamana päivänä paistanut aurinko, joka on selvästi jo lämmittänyt ja saanut räystäät tippumaan. Ensimmäinen tarttis pestä ikkunat -ajatus on jo käväissyt mielessä, mutta sen olen vielä onnistunut työntämään taka-alalle. Ehtiihän ne.

Luulen, että käyn napsaisemassa kirsikkapuusta pari oksaa maljakkoon - jos vaikka ensi viikon viikonloppukukat olisivatkin kirsikankukkia. 

Sitä odotellessa mukavaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa, ihanat.

Minna

Tulppaanihullu5.jpg