Salaisuuksia1.jpg

Olen tullut siihen tulokseen, että parhaat salaisuudet ovat pinkkejä. Joten aina kun on mahdollisuus saada pinkki salaisuus, siihen tulee tartuttua. Pinkki kassi silkkipapereineen on yksinäänkin ilo silmälle. Ja kotiin päästyä on ihanaa varovasti purkaa kassin sisältö salaa mielessään ilosta hihkuen.

Salaisuuksia2.jpg

Osan salaisuuksista tulee pysyäkin salaisuuksina, mutta kassiin löysi tiensä myös katseita kestäviä juttuja. Juuri eräänä päivänä juttelin ystäväni Lauran kanssa, että pieniä pussukoita ei ole koskaan tarpeeksi. Kassin pohjaa epätoivoisesti kaivellessa usein toivoo, että olisin laittanut etsimäni tavaran pikkuiseen pussukkaan. Milloin etsin avaimia, muistitikkua, hiusneulaa, huulirasvaa... Lista on loputon. 

Nyt minulla on 3 uutta söpöä pikkupussukkaa. Ja heti tuli käyttöä - eräänä aamuna tuli töihinlähdön kanssa aavistuksen kiire, niin nappasin korut käteeni, sujautin ne pussukkaan ja heitin laukkuuni. Sen sijaan, että olisin töissä taas tonkinut laukkuani löytääkseni korvakorut, ne olivatkin näppärästi pussukassa. Hiphei!

Hiphei, hyvä ostos!

Mukavaa torstaita, ihanat!

Minna