Jalkatoiseneteen1.jpg

Olen päättänyt tulevana vuonna opetella kävelemään korkokengillä. Siis kauniisti ja naisellisesti.Tilanteessa kuin tilanteessa.

En ole vuosiin käyttänyt korkoja. Sattuneesta syystä on ollut helpompi lompsia menemään tennareissa tai ballerinoissa. Ja sitten löysin vielä maailman mukavimmat kesäkengät, Ponsit. Kaapissani on kauniita korkokenkiä ja nilkkureita, katselen niitä aina välillä. Pari kertaa olen sujauttanut jalkaan vain ottaakseni ne pois ja laittaakseni takaisin kaappiin.

Mutta entä kun tulee tilanne, että ne korot pitäisi laittaa jalkaan. Tai näkee lehtikuvassa maailman upeimmat korkkarit jotka on PAKKO SAADA. HETI! Ja jos sellaiset ostaa, olisi niillä kiva voida kävellä muuallakin kuin kaksi askelta eteisessä ennen kuin ne vaihtaa tennareihin/ballerinoihin/Ponseihin. Joten jalkaa toisen eteen - korkkareissa.

Jalkatoiseneteen2.jpg

Aloitin ostamalla itselleni hyvät ja tukevat korkokengät. Sitten katsoin youtube-videon. Mitä youtubesta ei löydä, sitä ei tarvita. Vein kengät töihin ajatuksella, että siellä kävelen suhteellisen lyhyitä matkoja ja tasaisella alustalla. Käytävät ovat kuitenkin pitkiä, joten ehtii harjoitella. Keskityn myös työmatkoilla ja kävelen kauniisti kuin suoraa viivaa pitkin. Reisien ulkosyrjiin alkaa sattua. Sattukoon. Kun tulee kevät ja kesä, lähden korkkareillani ulos. Todelliseen maailmaan. Kun hallitsen tämän, palkitsen itseni uusilla koroilla.

Tulevan vuoden tavoitteeni on siis lyöty lukkoon. Mallikävelyn kaveriksi olen päättänyt myös opetella jonkun uuden asanan. Minkä, sitä en ole vielä päättänyt.

Kipsuvaa keskiviikkoa, ihanat!

Minna