BloggaajaaHemmotellaan.jpg

Tätä tyttöä hemmoteltiin yllättäen oikein kunnolla. Sain kutsun kahden turkulaisen yrityksen järjestämään blogipäivään, kiitos ihanille Hiusmuotoilua Tunteella ja For You!! 

Kutsussa oli lista kaikesta ihanasta joista valita, ja pääsin toteuttamaan kaksi haavettani: ripset ja kynsien kestolakkaus. Molemmista olen haaveillut jo vaikka kuinka pitkään, mutta en ole saanut toteutettua. Mutta nyt! 

Ripsiin tottuminen vei hetken, vieläkin hämmennyn hieman aamulla peiliin katsoessani, että minulla on ilmeet heti herättyäni. Meikkaamiseen ei toisaalta mene kuin puolet aiemmasta ajasta, koska en tarvitse rajauksia enkä ripsiväriä. Pahoin pelkään olevani koukussa...

BloggaajaaHemmotellaan4.jpg

Kynsiin toivoin kohtuullisen luonnollista väriä. Koska olen tylsä, värikammoinen ja nopeasti kyllästyvä, hih. Kynnet lakattiin vähän ruskeaan taittavalla pinkillä ja kun hemmottelusta on kyse, joukkoon lisättiin vähän glitteriä. Tykkään! En pidä itselläni pitkistä kynsistä, mutta kauniisti muotoiltuina ja lakattuina ne näyttävät kauniilta. Ja kuten kuvasta näkyy, ne ovat edelleen kuin vastalakatut. Koukutus numero 2, ilmeisesti.

BloggaajaaHemmotellaan3.jpg

Ja ihan kuin tässä ei olisi vielä ollut tarpeeksi, sain kotiinviemisiksi todella kauniin kukkakimpun KukkaFiorista. Jaloleinikki on yksi kestosuosikeistani, ihana ihana ihana! 

Kiitos aivan ihanasta yllätyksestä ja ylenpalttisesta hemmottelusta Hiusmuotoilua Tunteella ja For Youn ihanat naiset. Tämä bloggaaja näyttää hyvälle ja on saanut paljon positiivisia kommentteja sekä ripsistä että kynsistä. 

BloggaajaaHemmotellaan2.jpg

Ja jotta en olisi yksin näin hemmoteltu, hemmotellaan teitäkin parilla tarjouksella:

  1. Tunteella-kampaamo väreistä ja leikkuista erikseen tai yhdessä -10% helmikuun ajan
  2. Tunteella Maaritin sokeroinneista -10% helmikuun ajan
  3. Tunteella Terhin ripsenpidennyksistä -10% helmikuun ajan
  4. For youn kaikista töistä -10% helmikuun ajan

Tuotetarjoukset:

  1. Osta Sebastianin hoitoaine, saat shampoon eurolla (koskee hydre ja volupt -linjaa)
  2. Osta muotoilutuote, saat toisen samanlaisen eurolla (koskee re-shaper, trillian, shine define, microweb fiber, stylebird 9, drynamic, texturizer, volupt spray tuotteita ja niin kauan kuin tavaraa riittää)
  3. KukkaFiorin kukista -10% helmikuun ajan

Alennuksen saat mainitsemalla kassalla lukevasi pupuja ja vaahtokarkkeja.

Kaunista viikonloppua ja heleää helmikuuta, ihanat!

Minna

Kirjoitus on tehty yhteistyössä Hiusmuotoilua Tunteella ja For Youn kanssa.