Joulup%C3%B6yt%C3%A42015_1.jpg

Joulu tuli tänä vuonna jotenkin varkain. En oikein tiedä mitä tapahtui, mutta yhtäkkiä ymmärsin olevani jo auttamatta myöhässä joulukorttien kanssa. Seuraavaksi oivalsin, että kaikki lahjatkin on vielä hankkimatta. Sitten alkoikin joululoma, ja olin edelleen täysin alkutekijöissä kaiken kanssa.

En siis askarrellut ainuttakaan korttia. En ostanut yhtään uutta joulukoristetta. Jouluruuatkin jäi vähän suunnittelematta. Suklaata ja viiniä sentään löytyi. En myöskään stressannut joulusta yhtään. Kaikki rakkaani saivat silti joulupakettinsa. Kuusi tuli koristeltua. Kaikki vieraat saivat vatsansa täyteen ja jouluruokaa jäi ylikin. Minulla oli hauskaa ja toivottavasti läheisillänikin.

Joulup%C3%B6yt%C3%A42015_2.jpg

Joulup%C3%B6yt%C3%A42015_3.jpg

Joulupöydästäkin tuli mielestäni todella kaunis. Vähällä vaivalla. Havuja, kynttilöitä, valosarja ja muutama koristepallo eikä muuta tarvittu. Tykkäsin itse todella paljon. Ja meillä on sisustuksessa ensimmäistä kertaa kuparia. Kyllä, salaa mielessäni olen vannonut että meille ei kupari sovi eikä sitä meille tule. Eikä varsinaisesti tullutkaan. Vai lasketaanko valosarjan kuparinvärinen johto? Se sopi todella hyvin havujen pariksi ja ikään kuin maastoutui oksien joukkoon.

Joulup%C3%B6yt%C3%A42015_4.jpg

Joulup%C3%B6yt%C3%A42015_5.jpg

Mitä tästä opin? Joulu tulee joka tapauksessa, olin valmis tai en. Ja tänäkin vuonna se oli yhtä mukava ja rentouttava kuin ennenkin vaikka salakavalasti pääsi yllättämään. Uskallan väittää, että kukaan vieraista ei huomannut, että sauna pestään vasta tulevalla viikolla ja takan päältä oli pölyt imuroimatta. Vai huomasitteko? 

Ihanaa ja aurinkoista vuoden viimeistä viikkoa! Uusi vuosikin sieltä pian tulee - en ole siihenkään valmis. :)

Minna