Avelia_1.jpg

Sain kutsun åbloggaajana jouluglogille kauniiseen sisustusliike Aveliaan Ruissalossa. Heti ovella meitä oli vastassa tämä hulvattoman hauska Kuusitaxi, joka on Pikkutalon elämää -blogin Sannan menopeli.Tätä katsoessa ei voi olla hymyilemättä. Leveästi. Sanna kertoo saavansa paljon huomiota ajellessaan Vespallaan. No yllätys! :)

Avelia_2.jpg

Aveliassa meitä odotti Mari ja kuoharia. Olin menossa vain glögittelemään, mutta yllätyksekseni meitä odottivatkin ihanat herkut. Oli mukavaa istahtaa hetkeksi alas, herkutella ihanalla ruualla ja jutella blogisiskojen kanssa. Jotenkin sitä tässä vaiheessa vuotta alkaa ajatella, että ei kenelläkään ole aikaa millekään ja elelee hiljaiseloa. Olikin mukavaa, että Mari järjesti tämä meille - isosti kiitos!

Avelia_4.jpgAvelia_5.jpgAvelia_6.jpgAvelia_7.jpgAvelia_8.jpgAvelia_9.jpgAvelia_10.jpgAvelia_12.jpg

Niin, ja olihan sitä silmänruokaakin. Ja kosketeltavaa. Paikkana Avelia on ihana ja ihanassa paikassa. Suunnittelen edelleen, että joululomalla (olettaen että olisi kaunis talvipäivä) ajaa hurautamme Ruissaloon, käymme reippaalla kävelylenkillä ihanissa maisemissa ja lenkin jälkeen vaikkapa rommitotilla Aveliassa. Samalla voin vaikka ostaa jotain kivaa. Win-win, vai mitä sanotte? 

Avelia_3.jpg

Toteutin myös pitkäaikaisen haaveeni ja ostin Hobstarin lattelasit. Nyt kelpaa! Ja aloin heti perään haaveilla snapsilaseista.. Sillälailla.. ;)

Käykääpä itsekin katsomassa - minä tykkään. 

Minna