LoviisanAitta1.jpg

Sain kutsun åblogilaisena Loviisan Aitan VIP-iltaan Balmuirin ihanuuksia hypistelemään. Ystäväni kohottelivan hieman hämmästyneinä kulmiaan kun sanoin, että en ole Loviisan Aitassa koskaan käynyt. Kyllä, näin vain oli päässyt tapahtumaan. Siitäkin huolimatta että olin kuullut siitä paljon, sen tunnelmasta ja laajoista laadukkaista valikoimista ja että se noin yleensäkin on tosi ihana paikka.

Odotukseni siis olivat korkealla. Mutta mikään ei ollut valmistanut minua siihen, miten suuresta myymälästä on kyse, miten paljon kaikkia suosikkimerkkejä siellä oli myynnissä ja miten laajat valikoimat. Puhumattakaan siitä, että joulu oli näyttävästi läsnä. Lisäksi herkuttelimme Jesse's Dinen herkuilla ja tunnelmaa piti yllä livebändi. Wau-efekti oli taattu. No, katsokaa itse kuvista. :)

LoviisanAitta3.jpg

LoviisanAitta5.jpg

LoviisanAitta6.jpg

LoviisanAitta7.jpg

LoviisanAitta8.jpg

LoviisanAitta9.jpg

LoviisanAitta12.jpg

LoviisanAitta10.jpg

LoviisanAitta13.jpg

LoviisanAitta11.jpg

LoviisanAitta2.jpg

LoviisanAitta14.jpg

Ilta oli todella ihana, väitän taas koskettaneeni lähes kaikkea myynnissä olevaa. Balmuirin upeat tuotteet olivat kyllä unelmaakin ihanampia, ja oli mukavaa sekä tavata Balmuirin Juha Jaara että kuulla tarina Balmirin takaa. Totesin myös tarvitsevani vaikka mitä kivaa talveen - glitteripipon, uuden huivin, pyyhkeitä, tuoksukynttilöitä.... Välitänkin tässä nyt heti tervehdyksen eteenpäin: "Rakas Joulupukki, olen ollut todella kiltti koko vuoden. Voisinko saada jouluna Balmuirin harmaan Helsinki-huivin?"

Minna