Messut1.jpg

Terveisiä Osaava nainen -messuilta! Kävin eilen messuilemassa ystäväni Katrin kanssa. Kiitos duo-livingin tytöille messulipuista ja Katrille ihan parhaasta seurasta!

Messuilla oli pajon katseltavaa ja kosketeltavaa, näytteilleasettajia oli laidasta laitaan. Olisin päässyt kuvauttamaan aurani, voinut ostaa jos jonkunlaisia kauneustuotteita ja vaikka hankkia joululahjatkin samalla. Mutta kun on paljon katseltavaa, ei oikein pysty keskittymään mihinkään. Niihin tuttuihin ja turvallisiin juttuihin tutustui näilläkin messuilla. Vaikka miten edullisesti olisinkin päässyt kokeilemaan suomalaista luomukosmetiikkaa, koko ihonhoitorutiinin uusiksi laittaminen ei tuntunut mielekkäältä lyhyen, kämmenselkään tehdyn kokeilun perusteella. Itseään olisi voinut hemmotella kasvohoidolla, mutta naamio kasvoilla pötköttäminen kaiken messukansan näkyvissä ei ollut ajatuksenakaan houkutteleva.

Messut2.jpg

Messuosastoja oli samalla tavalla laidasta laitaan kuin näytteillepanijoitakin. Oli osastoja, joihin oli todella panostettu, ja osastoja, joissa tuotteet oli vain laitettu esille ja seinään ehkä teipattu firman nimi ja jotain mainosta. Arjen luksuksen rakastajana juurikin nämä yksityiskohdat ovat minulle tärkeitä. Uskon kävelleeni onneni ohi monen monituista kertaa, mutta minut on aika vaikea vakuuttaa tuotteen ylivertaisuudesta ja miten se saa loppuelämäni paremmaksi jos sitä esitellään lakanakankaasta revityn "pöytäliinan" päällä, jonka reunat rispaavat.

Nämä ovat toki mielipidekysymyksiä, mutta kaksi osastoa oli mielestäi ylitse muiden: duo-livingin kauniin kodikas osasto ja Ruukin kehräämön alpakanvillasta tehtyjen lankojen ja tuotteiden osasto. duon Jutta sanoikin heidän pyrkineen tuomaan pienen duo-livingin messuille. Hyvin se onnistui, täälläkin tuli olo, että yksi tuollainen minulle, kiitos. :)  

Messut3.jpg

Tyttöjen messuiluun kuului tietenkin myös lasillinen kuohuvaa Kuohuviinibaarissa. Samalla kuuntelimme toisella korvalla luennoitsijaa kauneuskirurgiasta ja tämän esitystä ikääntymisen aiheuttamista muutoksista kasvoissa. Minun ikäiselläni ikääntymisen merkit ovat jo selvästi nähtävissä ja 10 vuoden kuluttua silmänympärykseni tulevat olemaan surullista katsottavaa. Hetken kävi mielessä, että ehkä olisi pitänyt ottaa lasillisen sijaan koko pullo - niin lohduttomalta tulevaisuus kuulostaa. Päätimme kuitenkin ikääntyä arvokkaasti ja huolehtia siitä, että kaikki kasvoille tulevat rypyt ovat naururyppyjä kuten tähänkin asti. 

Kaiken kaikkiaan oli kiva käydä messuilemassa pitkästä aikaa - edellisistä messuista on jo rutkasti aikaa. Oli mukavaa hypistellä kaikkea kaunista ja saada kivoja ideoita. Ja tottakai mukaan tarttui pari kivaa juttuakin. Jutta ainakin osasi lukea ajatukseni myi minulle kalenterin ensi vuodeksi. Siitä lisää kunhan se on paikkansa löytänyt.

Tänään on vielä tilaisuus messuilla. Käykää ihmeessä jos vain mahdollista.

Mukavaa sunnuntaita, sitä on tänään tunti enemmän  kuin yleensä - ihanaa!

Minna