Messuille.jpg

Turussa järjestetään seuraavana viikonloppuna 23. - 25.10.2015 Osaava Nainen -messut. Ne kokoavat yhteen ideoita, palveluja, tietoiskuja ja uutuuksia naisille. Teemoina ovat mm. terveys, muoti ja kauneus, kädentaidot sekä sisustus- ja lahjatavarat, matkailu, työ ja koulutus sekä harmony eli hyvien ja ekologisten valintojen teema. Ohjelmassa on mielenkiintoisia luentoja, ja itseäni kiinnostaa mm. keittiömestari Jesse Söderlundin kokkailut Hyvänolon keittiössä. Tarkemman ohjelman ja lisätietoja löydät osoitteesta www.osaavanainen.fi

Duo-livingin tytötkin ovat tänä vuonna mukana messuilla, heidät löydät osastolta C/496. Kannattaa ehdottomasti käydä moikkaamassa ihania Juttaa ja Idaa ja katsastamassa, mitä kaunista he ovat messuille ottaneet mukaansa. He halusivat muistaa myös teitä lukijoita, ja sain arvottavaksi messulipun kolmelle onnekkaalle. Yhdellä lipulla sinä ja ystäväsi pääsette messuilemaan.

Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tätä kirjoitusta. Arvonta alkaa nyt ja päättyy maanantaina 19.10. klo 15.00. Lähetän voittajille sähköpostia, joten muista tarkistaa kommentoidessasi sähköpostiosoitteesi oikeellisuus. Onnea arvontaan!

Kipin kapin kommentoimaan ja seuraavana viikonloppuna messuilemaan!

Minna

Arvonta on järjestetty yhteisytössä duo-livingin kanssa.

edited: Arvonta on päättynyt ja voittajille lähtenyt sähköpostia. Kiitos kaikille osallistumisesta!