Skandinavisk1.jpg

Oma koti vaikuttaa yleensä tuoksuttomalta, mutta jokaisessa kodissa on oma ominaistuoksunsa. Muutaman päivän poissaolon jälkeen sen taas haistaa, ja ilahdun joka kerta kun koti tuoksuu vielä uudelle kodille. Samalla tavalla kuin kauniit esineet ja hyvältä tuntuvat materiaalit ovat osa sisustusta, on myös tuoksu osa sitä. Onnistuneesti silloin kun siihen ei kiinnitä edes huomiota.

Monissa blogeissa on ollut Skandinavisk-sarjaa ja olenhan minäkin niitä tuoksutellut. Sarjan takana on kaksi englantilaista miestä, jotka aikanaan rakastuivat skandinaaviseen naiseen ja jäivät sille tielleen. Sarjan tuotteet ovat kauniissa laskikupeissa ja -pulloissa ja nimet ihania yksittäisiä sanoja eri Skandinavian maista - Suomesta Lempi ja Koto. Kynttiäkupit on suunniteltu niin, että niitä voi käyttää myös kynttilän loputtua, painokuviot kestävät käsinpesua. Näen jo yksittäisen pienen kukan tai oksan tuoksupullossani tuoksun loputtua.

Skandinavisk2.jpg

Sain lempparikaupastani kokeiltavaksi sarjan Dag-huonetuoksun. Rakkautta ensi nuuhkaisusta. Riittävän hento ja raikas kukkaistuoksu, yksinkertaisesti ihana! Olen katsellut ja tuoksutellut näitä aikaisemminkin, mutta olin vielä jättänyt ostamatta. Huonetuoksuissa pelkään aina sitä, että tuoksu on liian voimakas ja hallitseva. Mutta Dag ainakin oli erinomainen valinta. Ohi kulkiessani nenään tulee häivähdys tuoksua, muuten sitä ei haista juuri ollenkaan. Täydellinen siis.

Kynttiläaika on nyt muutenkin alkanut, joten seuraavana vuorossa ovat sarjan tuoksukynttilät. Tähän asti suosikkinani ovat olleet Tine K:n tuoksukynttilät, mutta ne ovat saaneet vakavan kilpailijan itselleen. Hav on ensinuuhkimisen jälkeen nousemassa ehdottomaksi suosikikseni. 

Skandinavisk3.jpg

Näitä ihania löytyy siis lempparikaupastani duo-livingistä. Tällä viikolla kannattaa muutenkin käydä moikkaamassa duon ihania Juttaa ja Idaa: Duo-living täyttää 3 vuotta ja koko viikko on täynnä synttärijuhlintaa. Kekkerit alkavat tiistaina, torstaina 17.9. on varsinainen synttäripäivä ja viikon kestävät juhlat huipentuvat lauantaina. Päivän synttäriedun löydät joka aamu duo-livingin facebook-sivulta. Etukäteen voin jo vinkata, että todella kivoja etuja on tulossa!

Synttärijuhlia vietetään vain myymälässä, mutta jos et pääse paikalle ja alkaa tosissaan harmittamaan, kannattaa ottaa yhteyttä - yhteydenottolomake löytyy verkkokaupan sivulta.

Mukavaa maanantaita, ihanat!

Minna

Kirjoitus tehty yhteistyössä duo-livingin kanssa. Osa kuvista lainattu skandinavisk.com -sivulta.