HarmaaSyksy1.jpg

Pidän harmaasta arjesta. Siis sanan oikeassa merkityksessä. Jos sitä ei olisi, ei osaisi arvostaa niitä ihan parhaita pieniä ihanuuksia joita siihen harmaaseen arkeen saa helposti lisättyä. Syksyn harmaakin on hetkittäin ihan kivaa. Varsinkin silloin, jos ei tarvitse lähteä mihinkään, takassa palaa tuli, lasissa hyvää viiniä ja kädessä erinomainen kirja.

Syksyn tullen tulee myöskin sitä toisenlaista harmaata arkea. Nimittäin harmaita neuleita ja huiveja. Lopulliset hyvästit väreille, enää ei tarvitse edes yrittää, vaan voi hyvillä mielin olla osa harmaata massaa ihanan pehmeässä neuleessa tai lämpimässä huivissa. Oi onnea! 

HarmaaSyksy3.jpg

HarmaaSyksy2.jpg

Myönnän, olen jo odottanut pehmeitä harmaita neuleita ja kashmirvillaa. Mukavaa paitapuseroa ja kaveriksi lämmintä huivia. Lämpimiä villasukkia - haaveenani ovat edelleen harmaat polvimittaiset palmikkosukat. Ihan vielä sitä ei tarvitse, mutta pian. Nimittäin salaista asettani hiustenlaitossa: pipoa. 

HarmaaSyksy4.jpg

Unohtamatta luottokamojeni ykköstä: käytössä pehmeäksi kuluneita farkkuja, jotka päällä on kuin ei housuja olisikaan. Vaaleanharmaa neule ja tummansiniset lempparifakkuni ovat ikisuosikkini. Jalkaan nilkkurit tai saapikkaat. Kurakelillä vaikka citykelpoiset kumpparit.

Kaikissa vuodenajoissa on omat hyvät puolensa, ne pitää vain löytää. Syksyn ja talven voin omalta osaltani tiivistää kahteen kohokohtaan: harmaat neleet ja tunnelmalliset kynttilät. Glögikautta odotellessa... ;)

Mukavaa sunnuntaita, ihanat!

Minna