Lumipallo1.jpg

Kaikki alkaa ihan viattomasti. Jostain pienestä jutusta. Sellaisesta, jota ei edes pahemmin ajattele. Jostain sellaisesta, jota ei voisi kuuna päivänä ajatella minään sen suurempana juttuna. 

Mutta salakavalasti se pikkiriikkinen juttu alkaa vaikuttaa muuhun, vaatia muutosta ja ennen kuin huomaatkaan, lumpallo on liikkeessä ja kasvaa kasvamistaan. Ennen kuin oikeastaan huomaakaan, on jo Ikean kassajonossa mukanaan kärryllinen välttämätötä tavaraa... 

Lumipallo2.jpg

Näin kävi nytkin. Kaikki alkoi kun sain uuden puhelimen. Puhelimen, jota on mahdollista ladata langattomasti.

Olen jo jonkun aikaa ajatellut, että makuuhuoneeseen olisi kiva saada uuden lukuvalot. Ja sängyn päädyssä oleva lipastokin tarvitisi jotain uutta. Mutta se ei ole ollut ajankohtaista. Paitsi nyt... Ikean työvalaisimissa on tuo ruksi langattomaan lataukseen. Kaipa sillä joku hieno nimikin on, mutta samapa tuo. Ja sopivat kivasti pellavalakanoihin, unensieppaajaan ja muuhunkin makkarissa. So far so good...

Lumipallo3.jpg

Lipaston päälle asettelin sisustus- ja meikkikirjoja. Päälle orkidea Uashmaman pussukassa. Lipaston asetelmat - tai pikemminkin niiden puute - on vaivannut jo jonkun aikaa, mutta nyt tämäkin tuli ratkaistuksi kuin itsellään. Ei mitenkään kovin paha juttu edelleenkään, olen tyytyväinen itseeni.

Mutta sitten... Olen alkanut haaveilla metallisesta tarjottimesta tuohon lipaston toiselle kulmalle. En vain ole löytänyt juuri sellaista jonka haluan. Onneksi naapurissa asuu peltiseppä joka sellaisen varmasti minulle tekee kunhan saan aikaiseksi sen speksata ja tilata. Lisäksi haluaisin makuuhuoneen lattialle yhden ison valkoisen maton. Sellaisen, joka sopii sängyn alle ja tulee sieltä vielä reippaasti esillekin. Niin, ja sängylle haluaisin porontaljan päiväpeitoksi. Jep, mopo karkasi juuri käsistä.

Käykö sinullekin näin? Yhdestä pienestä jutusta kasvaakin kokonaisvaltainen sisustusprojekti? Kai meillä seuraavaksi aletaan maalaamaan seiniä... :D

Mukavaa loppuviikkoa ja viikonloppua, ihanat!

Minna