kes%C3%A4teeppari1.jpg

Ilmeisesti ystäväni ovat kyllästyneet ainaisiin perusväreihini, koska tänä kesänä olen kuullut enemmän kuin koskaan kommentteja siitä, miten vaaleanpunainen ja -sininen sopivat minulle. Aina kun puen päälleni värejä, saan kommentteja miten hyvältä näytän. Mustassa en niitä saa, kumma kyllä.. En aio uskotella kenellekään luopuvani ikuisesta ystävästäni mustasta, mutta olen ottanut näitä viimeaikaisia kommentteja kuuleviin korviini ja käyttänyt värejä ehkä enemmän kuin koskaan. Toki tiukan paikan tullen valitsen aina perusturvallisen mustan.

kes%C3%A4teeppari2.jpg

Tästä kauniista kesäpaidasta minun on jälleen kiittäminen lempparikauppani ihanaa Juttaa. Hän totesi, että tulin hänen mieleensä tästä paidasta ja että se sopisi väreihini hyvin. Oikeassa hän oli. Lisäksi puseron väljä malli tekee siitä kivan pidettävän tiukkojen farkkujen ja valkoisen topin kanssa. Ja tietty Ponsien - kuinkas muuten. Tämäkin kiva paita on Saint Tropezin, samoin kuin ihana kesämekkonikin.

Kuvioinnista minulle tulee mieleen riikinkukko. En tiedä miksi. Höyheniltä noin yleensä ne enemmän nättävät, mutta höyhenen sijaan nimenomaan riikinkukko on se, mitä ajattelen. Olen todella tykästynyt tähän(kin) kesävaatteeseen, ja olen yllättynyt miten hyvältä normaalisti rekkiin jättämäni vaate loppujen lopuksi päälläni näyttää. Kyllä, ystävien sanomisessa minulle sopivista väreistä on vinha perä. Kyllä, tykkään teistä kovasti mutta ei, en silti luovu mustasta, valkoisesta, harmaansta ja denimsinisestä. 

kes%C3%A4teeppari3.jpg

Vielä kun tulisi niitä kesäkelejäkin, päivä jolloin voisi lähteä liikenteeseen ilman takkia ja sateenvarjoa. En aio missään nimessä ainakaan luopua toivosta! :)

Aurinkoista sunnuntai-iltaa, ihanat!

Minna