Kesamekko1.jpg

Olen väri- ja kuviokammoinen, eikä kesä tuo siihen mitään muutosta. Näen muiden ihmisten päällä toinen toistaan kauniimpia ja iloisempia vaatteita, mutta itse en yleensä edes haaveile moisista. Sujuvasti ohitan kaikki värikkäät vaatteet ja halutessani oikein ilotella väreillä, valitsen raidallista. Hurjaa, eikö totta!! :D

Ystävät ovat moneen kertaan sanoneet, että minun pitäisi pukeutua värikkäämmin. Kyllä, kuulen sen, mutta en kuitenkaan tee niin. Mutta tulee hetkiä, jolloin joudun tunnustamaan ystävän olleen oikeassa. Tämä on yksi niistä.

Kesamekko2.jpg

Joudun nyt todellakin myöntämään, että tämä ihanaa ihanampi Saint Tropezin viskoosimekko on täydellinen kesämekko ja näyttää hyvältä päälläni. Ikinä koskaan milloinkaan en olisi sitä rekiltä valinnut enkä ainakaan kotiin kiikuttanut. Onneksi lempparikauppani Jutta piti päänsä ja lähetti minut kotiin tämän kanssa. Kiitos! 

Mekko on ihana polvipituinen ja sen hihansuissa ja helmassa on kuvassakin näkyvä koriste. Tämä on juurikin sellainen mekko, jota voi käyttää ihan koko kesän - juhlissa ja arkena. Laittamalla alle farkut tästä tulee täydellinen työvaate. Pukemalla sukkikset ja korkkarit voin lähteä juhlimaan. Olen nyt oikeasti ihastunut!

Kesamekko3.jpg

Tämän kauniin mekon lisäksi sorruin ihanaan vaaleansiniseen (!) kauluspaitaan, mutta siitä myöhemmin. Saint Tropez on minulle ihan uusi tuttavuus, mutta ystävystyimme oitis. Ihania kesävaatteita kivaan hintaan. Suosittelen käymään lempparikaupassani tutustumassa.

Ja muistutuksena, että duo-livingissä on myös ale! Alelöytöjä on sekä myymälässä että verkkokaupassa, joten jos et pääse itse paikalle duon tyttöjä moikkaamaan, kurkkaa mitä kivaa verkosta löytyy!

Mukavaa keskiviikkoa, ihanat! Minä kiikutan nyt itseni ja mekkoni takaisin terassille auringosta nauttimaan.

Minna

kirjoitus on tehty yhteistyössä duo-livingin kanssa