marukoru2.jpg

En juurikaan käytä koruja - vain ne luottojutut joita ilman en voi lähteä ovesta. Kaulakorut varsinkin ovat sellaisia joita harvemmin käytän. En oikein osaa käyttää koruja kaulassa, ne ovat aina vähän tiellä. Toinen syy on se, että minulla on lähes aina huivi, ja yhdessä ne olisivat vähän tårta på tårta.

marukoru4.jpg

Mutta kesällä voi olla hurja ja korustella itsensä. Minullakin on nyt ikioma marudesignin upea tähtikoru, ja olen sitä nyt innokkaasti roikottanut kaulassani. Jopa huivin kanssa. Ja arvatkaa mikä tässä on parasta! Tähti on akryylia eli ihanan kevyt eikä ala inhottavasti ärsyttää kaulakoruihin tottumatonta.

Pääsin joku aika sitten tutustumaan Marukoruihin ja korujen takana olevaan Maruun ja tykästyin - molempiin. Marun tarina on innostava ja koruissa parasta on se, että ne tehdään käsin. Suomessa. Marun koruja on näkynyt monessakin paikassa ja olen monta kertaa niitä hypistellyt käsissäni ja ollut vähällä ostaa. 

marukoru1.jpg

Ihana tähteni on Marun uudesta kokoelmasta, miditähti. Valinnan vaikeus oli suuri, pohdin pitkään ottaisinko sittenkin kauniin sydän kallellaan -sydämen vaiko ehkä sittenkin ison valkoisen tähden. Vaiko peilitähden...? No, midikokoinen musta tähti oli turvallinen valinta - seuraavaksi sitten jotain räväkämpää. ;) Käykää itse kurkkaamassa täältä tai täältä ja koittakaa valita! Helpommin sanottu kuin tehty!

Aurinkoista sunnuntaita, ihanat!

Minna