Puttipaja2.jpg

Ihanaa, tänään saan käynnistää blogissani varsinaisen nimikkoarvonnan: pupuja ja vaahtokarkkikynttilöitä. 

Anna Puttipajasta otti minuun yhteyttä törmättyään blogiini, ja ehdotti mukavaa arvontaa teille kaikille. Tällaisesta yhteensattumasta ei voi kieltäytyä, enkä todellakaan edes halunnut. :) Kun vielä on kyseessä suomalainen valmistaja ja kynttilät valmistetaan käsin Suomessa - on valmistettu jo 40 vuotta Jyväskylän kupeessa Vaajakoskella - ja niillä on avainlipputunnus, niin aina vain paranee. Kynttilöiden lisäksi valikoimassa on kivoja sisustustuotteita, mm. ihania lyhtyjä ja niitä pupuja.

Vaahtokarkkikynttilät ovat täydellinen kesähitti. Minä tykkään polttaa kynttilöitä kesät talvet. Kynttilä on kauniin hennon pinkki ja tuoksuu ihanalle. No, miltä muulta vaahtokarkki tuoksuu kuin ihanalle? Kynttilästä tulee hyvä ja mieto tuoksu ihan sellaisenaankin, ja palaessaan tuoksu ei ole kovin voimakas. Se ei tuoksu nenässä koko ajan, vaan aina hetkittäin. Juuri sellainen kuin tuoksukynttilän minusta tuleekin olla.

Puttipaja1.jpg

Ihana pariskunta on myös pupupari Nella ja Niilo. Suloiset puput ovat kuin tehdyt vaahtokarkkikynttiöiden pariksi, ja meillähän Pikkumuru ne nappasi välittömästi omiin leikkeihinsä. Nella ja Niilo ovat olleet jo toinen toistaan hurjemmissa seikkailuissa. :)

Arvonnassa arvotaan tällä kertaa 2 palkintoa: pupuja ja vaahtokarkkeja. Toinen voittaja saa Nella ja Niilo -pariskunnan ja toinen itselleen ihanat vaahtokarkkikynttilät. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla mikä on suosikkituotteesi Puttipajan nettikaupan tuotteista. Arvonta alkaa NYT ja päättyy sunnuntaina 5.7. klo 20.00. Voittajalle ilmoitan henkilökohtaisesti, joten varmistathan, että ilmoitat kommentissasi oikean sähköpostiosoitteen. :)

Onnea arvontaan!!

Minna

PS. Edellisen arvonnan voitto meni Marialle Kotkaan. Onnea vielä kerran!