Terassilla3.jpg

Tämän viikon viikonloppukukkana on terassilla sinnikkäästi kukoistanut jaloleinikki - yksi suosikkikukistani. Se on sinnitellyt läpi räntäsateen ja aamupakkasten. Auringon näyttäytyessä se käyttää säteet hyväkseen ja kukoistaa entistä päättäväisemmin. 

Kesäaikaan meillä viihdytään terassilla niin paljon kuin mahdollista. Grillaamme paljon, oleskelemme ulkona muutenkin ja etäpäivänä siirrän itseni säiden salliessa ulkotiloihin. Uuden joogahurahduksenikin olen jo suunnitellut vieväni terassille. Aurinkotervehdykset auringolle voisivat olla aika mukavia. Ainakin kerran kokeilen, se on varmaa! 

Terassilla1.jpg

Ikivanhat terassikalusteet saivat viime kesänä väriä päälleen ja sinnittelevät siis edelleen. Aika menee todella nopeasti, mutta en hirveästi liiottele, jos sanon niiden olevan jo reilusti yli 10 vuotta vanhat. Hyvänä ovat pysyneet, joten uutta kalustoa ei hankita vielä ihan hetkeen. Isompi pöytä olisi kiva, mutta tämänkin ympärille mahdutaan isommallakin porukalla. 

Terassilla2.jpg

Ikea yllätti kirsikkatomaateilla ja paprikoilla, en ihan heti olisi niitä sieltä osannut lähteä hakemaan. :) Olen parin viikon kuluttua menossa yrtti-iltaan, jonka jälkeen toivottavasti olen saanut paljon vinkkejä yrttien kasvatuksesta ja käytöstä ruuanlaitossa. Luulenkin, että tänä kesänä monivuotinen haaveeni yrttipuutarhasta tuossa terassin kupeessa toteutuu. Siitä siis ehkä myöhemmin lisää.

Oikein ihanaa ja aurinkoista viikonloppua! Meillä grillataan taas. Entäs teillä?

Minna