Pons1.jpg

Pitkän harkinnan jälkeen ostin viime kesänä itselleni Ponsit kesäkengiksi. Niistä voit lukea täältä. Nepäs olivatkin parhaat kesäkengät ikinä: mukavat jalassa, eivät hiertäneet helteellä uusinakaan ja kunnollisilla pohjilla pärjäsi niin kaupungissa kuin maastossakin. Olin myyty - se oli rakkautta ensimmäisestä käyttökerrasta.

Pons2.jpg

Niinpä en juurikaan yllättänyt itseäni ostaessani täksi kesäksi toiset Ponsit. Viimevuotiset seeprakuvioidut ovat edelleen kuin uudet ja nyt kaveriksi tulivat hillityt beiget. Haaveilen jo farkuista ja valkoisesta teepparista näiden kanssa. Toki haaveilen myös punaisista varpaankynsistä, mutta avoimesta kärjestä huolimatta varpaat eivät kengistä pilkota. Niiden kanssa voi siis mennä huoletta myös töihin.

Pons3.jpg

Jos siis suunnittelet uusien kesäkenkien ostamista, suosittelen tutustumaan Ponseihin. Omalla toivelistallani ovat näiden beigejen lisäksi myös pinkit ja glitterit. Ajattelinkin ensi viikolla mennä katsastamaan vielä molemmat ja päättää, kummat otan  ja kummat myöhemmin. Koska en edes yritä huijata itseäni, etten ostaisi ennemmin tai myöhemmin molempia.

Ihanaa alkanutta toukokuuta! Yritän nyt ryhdistäytyä ja kirjoitella blogiani enemmän. Ja ikävän yllättäessä kannattaa tulla kurkkaamaan ja seuraamaan Instagramin puolelle - siellä on elämää vähän enemmän. :)

Halauksin

Minna