Pellavat2.jpg

Kyllä se vaan niin on, että kun pellavalakanoihin hurahtaa, ei paluuta enää ole. Ei, vaikka olisi kuinka kauniit puuvillalakanat. Ne eivät vain tunnu niin mukavalta kuin pellavaiset. Pellava sen kun paranee pesusta toiseen ja näyttää aina yhtä huolettoman ihanalta vaikka kuinka olisi ryttyyn nukuttu. Pellava 

Pellavat3.jpg

Elin tosi pitkään kädestä suuhun, eli laitoin valkoiset pellavalakanat aamulla pesuun, kuivatin ne ja petasin takaisin sänkyyn. Edelleenkin olen sitä mieltä, että juuri ne valkoiset pellavalakanani ovat ne ainoat oikeat, mutta valon lisääntyessä aloin kaivata makuuhuoneeseen pimeämpää. Ja siihen nämä tummanharmaat lakanat sopivatkin hyvin. Väri on vähän ruskeaan taittava, ehkä niitä voisi sanoa mudan värisiksi? Mutta ainakin tuli pimeämpää.

Pellavat1.jpg

Olen myyty.

Mukavaa maanantaita, ihanat. Ja jos et ole vielä käynyt osallistumassa arvontaan, kliks! Aikaa on vielä sunnuntaihin.

Minna