Terassilla2b.jpg

Kevättä ja kaunista ilmaa on jo odoteltu kauan. Onneksi edes välillä on näitä kauniita kelejä ja voi hetken olla ulkoa ilman sadevaatteita ja pipoa. Kauniit kelit vielä sattuivat osumaan vapaapäivään, mikäs sen ihanampaa. Sadetta ja viimaa uhmaten olen jo kaivanut pehmusteita esiin ja istuttanut ensimmäiset kesäkukat. Siellä ne ovat räntäsateessa odottaneet istujaa.

Terassilla1a.jpg

Tuohon tuolin viereen pitäisi keksiä joku kiva pikkupöytä. Muutama idea on jo mielessä, mutta toteutukseen asti eivät ole vielä kerinneet. Olen katsellut, löytyisikö jotain pientä siroa ulkopöytää, mutta kaikki tähän asti löytyneet ovat olleet liian suuria. Vaihtoehtona on myös puupölkyistä tehdyt pöydät. Mielestäni tämä Krosserin pöytä olisi kuin tehty tuohon viereen. Tai vastaavan DIY-projektin voisi tehdä kesällä. 

Suunnittelu jatkukoon. Parhaiten se sujuisi tuossa auringossa paistatellen, joten parempia kelejä odotellessa. :)

Kivaa helatorstai-iltaa, ihanat! Saatteko olla kotona huomisen vai oletteko töissä kuten minä? Sunnuntaina muuten starttaa täällä arvonta, joten kannattaa pysyä kuulolla!!

Minna