Adalmina4.jpg

Pääsin jokin aika sitten jo toistamiseen tutstumaan ihastuttavaan Adalmiinan Helmeen Paimiossa. Oli ihanaa saada kutsu tutustumaan kevään kauniisiin uutuuksiin ja tapaamaan sekä blogikavereita että Adalmiinan Helmen ihania ihmisiä. En ole liikkeessä koskaan käynyt päiväsaikaan, joten en tiedä miltä se silloin näyttää, mutta ainakin pimeän jälkeen navetta on uskomattoman tunnelmallinen ja kaunis paikka. Suosittelen käymään!!

Adalmina2.jpg          Adalmina3.jpg

Ihania Happy Lights palloja katsellessa tulee olo kuin karkkikaupassa. Kulhoittain palloja oli eri puolella myymälää ja ympärille oli rakennettu väreihin sopivia sisustuksia mm. Arte Puran pellavatekstiileistä. Hetken aikaa jopa mietin meille värejä, mm. kaunista turkoosia ja vedenvirheää jotka näet ensimmäisessä kuvassa. Oli myös hyvin lähellä, etten kävellyt ulos porontalja kainalossa. Sellaisesta olen haaveillut jo jonkun aikaa tietämättä mihin sen laittaisin. Nyt saattaisin tietää.. 

Adalmina5.jpg          Adalmina6.jpg

Kaikki ihanuudet on laitettu todella kauniisti esille, ja jälleen kerran poistuin mukanani myös hauskoja ideoita miten tehdä asetelmia terassille ja sisälle. Mikä siinä oikein on, että itse ei keksi mitään? Viime kerran jälkeen kaivoin ulkovaraston perukoilta esiin harkkotiiliä ja käytän niitä terassilla lyhtyjen ja kukkaruukkujen alla. Tällä kertaa vuorossa on tuollainen ihana tarjotinpöytä - yksinkertainen on kaunista, eikö??

Adalmina1.jpg

Nyt teilläkin on mahdollisuus päästä osalliseksi Adalmiinan Helmen ihanuuksista, sillä ilokseni voin arpoa lukijoideni kesken 100 euron lahjakortin. 

Säännöt ovat yksinkertaiset: Mukaan pääset kommentoimalla mikä olisi sinun suosikkisi Adalmiinan Helmen nettikaupan valikoimista. Vastausaika päättyy sunnuntaina 31.5.2015 klo 23.59 ja voittajalle ilmoitan henkilökohtaisesti. Muistatan siis täyttää myös sähköpostiosoitteesi kommenttia jättäessäsi. Onnea matkaan!

Halauksin

Minna