IMG_4166.jpg

"Leikkaa kukille uusi imupinta terävällä veitsellä." Jep jep. Saksia ei tähän tarkoitukseen voi käyttää, vaan tarvitaan todellakin se terävä veitsi. Ruuanlaitossa käytettäviä veitsiä en ole halunnut tähän tarkoitukseen käyttää, eikä minulla ole ollut omaa puukkoakaan. Mutta nyt on. 

IMG_4168.jpg

IMG_4169.jpg

Marttiinin Pelican-taittoveitsi oli pakko-ostos. Ihan oikeita aikuisten puukkoja menimme katsomaan, ja tähän pinkkiin tyttöversioon päädyin. Olivat vielä kaiken lisäksi poistomyynnissä, joten tämä söpöläinen lähti mukaan vaivaisella 10 eurolla. Kaiverrus kuului samaan hintaan ja jatkossa muistan, mistä ja koska tämä mukaani lähti. 

Autossa sitä oli - tietenkin - pakko katsella ja kätevästi sen saikin auki. Ohjeessa ei vain kerrottu mitään veitsen sulkemisesta. Hetken aikaa istuinkin veitsi kädessäni ja mietin, että mitäs nyt tehdään... Mutta veistä kädessäni pyöriteltyäni oivalsin sulkumekanisminkin ja sain aarteeni pakattua turvallisesti takaisin rasiaansa.

Tulppaaneihin sitä oli pakko heti kokeilla. Hyvin toimi, viikonloppukukat saavat jatkossa uuden imupinnan terävällä veitsellä. Ja taitettavana tämä on helppo ottaa vaikka mukaan. Tiedä millainen eräihme minusta vielä kuoriutuukaan. Pohjoisen ilmastolla on ihmeellinen vaikutus ihmisiin. ;)

Mukavaa maanantaita, ihanat!

Minna

Girls have pink folding knives - and still mean business.