IMG_4201.jpg

Tunnustan, minulla on salainen pahe. RAKASTAN keittokirjoja.

Uutta keittokirjaa on ihana selailla. Paksuja sivuja, kauniita kuvia, herkullisia reseptejä. Toinen toistaan houkuttelevampia ruokaohjeita, upeasti otettuja kuvia - sellaisia, joita katsellessa toivoo voivansa ottaa yhtä kauniita ruokakuvia.

IMG_4202.jpg

Tunnustukeeni liittyy kyllä toinenkin osa. Ehkä sen pimeä puoli. Todella harvoin teen teen mitään uudesta keittokirjastani. Lähes puolen toteuttamisesta haaveilen, mutta vain yhden tai kaksi ihan oikeasti kokeilen. Kerran. Lopun aikaa teen niitä tuttuja turvallisia jokapäiväisiä ruokia joihin olen vähän kyllästynytkin.

Mutta oikeasti, katsokaa nyt tämänkin kirjan upeita kuvia! Pystyy jo maistamaan miten herkulliselta kaikki maistuu. 

IMG_4203.jpg

Tämän paheellisen kirjan ostin eilen. Olen sen jo kahdesti selannut läpi ja päättänyt tehdä kuvissa näkyvät herkut. Kaloreita en joudu laskemaan, koska riittää, että otan keittokirjani mukaan lenkille. Se painaa kuin synti, ainakin 5 kiloa. Ei ehkä riitäkkään. (ei, en liioittele, hih....)

Todennäköistä on, että en tästä(kään) kirjasta tee ainuttakaan reseptiä. Mutta silti ainon tänään mennä nukkumaan tämän kanssa ja miettiä, mitä kaikkea tarjoaisin vaikka illalliskutsuilla. Samalla koitan olla muistelematta niitä ihania keittokirjoja, jotka kaapissa odottelevat sisällään lukemattomia herkullisia kokeilua odottavia reseptejä.

Syntistä sunnuntaita, ihanat!

Minna

Let's face it - I do have a weakness. Can't resist beautiful cookbooks. Could be worse, right?? ;)