IMG_4176.jpg

Kevät on jo tuloillaan, mutta vielä hetken voi nautiskella taljoista. Lapin tuliaisina toin keittön jakkaroille poropefletit. Käytössä poro ei ole ihan parasta, koska siitä irtoaa karvaa melkoisesti. Mutta somalta ne kyllä näyttävät. Jos siis näette minut vaikka töissä pitkiä karvoja farkuntakamuksessa, tiedätte minun istuneen pefletilläni aamulla ennen töihinlähtöä.

IMG_4179.jpgIMG_4177.jpg

Näitä on testattu jo ihan käytännösäkin, olivat pulkassa pehmusteina/lämmikkeinä kun laskimme mäkeä. Ensi talvena pääsevät käyttöön terassikekkereitä lämmittämään. Vielä kun olisi joku kätsänäppärä vinkki miten tuo karvanlähtö estettäisiin. Vinkatkaa, jos tiedätte. :)

Tällä(kään) kertaa en ostanut sitä isoa taljaa. Sellaisen haluaisin, mutta koska en tiedä sille paikkaa, jouduin jättämään väliin. Matoksi talja kun ei sovellu. Jos soveltuisi, sille olisi jo valmis paikka.

Karvaista keskiviikkoa, ihanat!

Minna