keittioliina2.jpg

Täydellistä tiskirättiä joutuu vain metsästämään ja metsästämään. Todella moni on jo ollut lähellä, mutta vähän aina jostain kohtaa jää uupumaan. Tämä alkaa pian olla niitä kuuluisia kaikki tarttis itte tehdä -juttuja... ;)

Mikrokuituiset ovat niitä lähes täydellisiä, mutta niiden ongelmana on pitkä kuivumisaika. Eniten ehkä kuitenkin pidän tavallisista sieniliinoista (onkohan en sen nimisiä??). Mutta täydellisen kauniita ja oikean värisiä on hankala löytää.

Keittioliina1.jpg

Lempparikaupassani on jo pitkään ollut myynnissä näitä Ann Bäckin tiskirättejä, mutta jotenkin olen aina kävellyt niiden ohi. Viimeksi käydessäni en voinut olla huomaamatta superihania värejä - näitähän oli vaikka minkä värisiä! Harmaa ja pinkki tarttuivat mukaani kokeeksi. Jännityksellä odotan onko tämä nyt rakkautta ensi pyyhkäisystä tai edes kiintymyksen muuttumista ajan myöden rakkaudeksi. Pinkki väri ei ole ihan ominta minua, mutta hei! kevät on melkein täällä joten tulkoon värikin. Hetkeksi..

Kiiltävää keittiötä odotellessa.

Touhukasta maanantaita, ihanat!

Halauksin

Minna

Perfect dishcloths are so hard to find...