IMG_4180.jpg

Tämän viikon viikonloppukukat ovat todellisuudessa jo kukintansa loppusuoralla, ja pääsevät seuraavaksi puutarhaan odottamaan ensi kevättä ja uutta kukintaa. Mutta vielä hetken tästä ihanuudesta saa nauttia. Kuvat ovat jo viime viikonlopulta: kauniit krookukset ihanassa Riihimäen Lasin vanhassa purkissa. Kevät!  

IMG_4181.jpg

Sisällä lämpimässä sipulikukat eivät kauaa viihdy, vaan kukkivat loppuun nopeasti. Kukintaa voisi varmasti pitkittää viemällä kukat yöksi viileään, mutta käsi ylös kuka muka sellaista oikeasti tekee? Ja kuten sanottua, nämä istutetaan seuraavaksi pihalle, ja ensi keväänä (toivottavasti) taas nautitaan krookuksien kukinnasta.

Valkoiset helmililjat ovat vielä toivomuslistalla, mutta onneksi työpaikkani alakerran kukkakaupassa niitä ainakin vielä odotellaan tulevaksi, joten toivoa on. 

Pitemmittä puheitta toivotan ihanaa viikonloppua!

Minna