IMG_4195.jpg

Sain pari viikkoa sitten tuliaisia Arlandan kentältä. Tämä happinaamio on ollut kokeilulistallani jo lähes vuoden. Joten voitte arvata miten mukavaa oli saada tuliaisia. Kiitos Erika! 

IMG_4199.jpg

Tämän on oikeasti pakko toimia! Sen verran hassulta se tuntuu kasvoilla. Naamio on kirkasta geeliä pullosta ulos tullessaan, mutta alkaa pian kuplia ja tuntua hauskalta kasvoilla. Ihokin tuntuu tosi pehmeälle naamion jälkeen. Joten ihan varmasti toimii! Tähän tulokseen ainakin tulimme.

Tämä meni heti toiselle sijalle suosikkituotelistallani. GlamGlow ei ihan hevillä ykkössijastaan luovu, mutta tämä on hyvä kakkonen. Täytynee tutkailla, olisiko Emman sarjassa myös hyvää silmänympärysvoidetta, jota voisi alkaa toivoa. Tosin se on tuote, jonka toivomiseen en voi käyttää vuotta, vaan toimeen on ryhdyttävä aiemmin. ;)

Niinpä kysynkin: vinkkejä hyvästä silmänympärysvoiteesta?? Kerro heti!

Iloista torstaita, ihanat!

Minna

New addition to my vast skin care arsenal. Love it!