VarejaVarsovasta2.jpg

Terveisiä Varsovasta parin päivän työmatkalta. Torstai- ja perjantaipäivän teimme töitä, ja muun porukan palatessa kotiin jäin vielä ystävättäreni kanssa yhdeksi yöksi ostoksille ja viettämään aikaa ystäviemme kanssa. Hän tapasi aiempia kolleegoitaan ja minä nykyisiäni. Oli mukavaa nähdä usean kuukauden tauon jälkeen vaikka yhteyttä ollaankin pidetty. 

Vaatteet olivat siellä yleisesti ottaen paljon värikkäämpiä kuin mihin itse olen tottunut. Tai sitten silmäni ovat tottuneet näkemään vain tiettyjä värejä tutuissa kaupoissa. Jouduin lievästi sanottuna kahden ihanan naisen painostuksen kohteeksi ja "jouduin" ostamaan värejä. Mustat ja harmaat saan kuulemma unohtaa ja siirtyä pinkkiin. Hmmm... No, nämä hailakat kukat käynevät kompromissista. Ainakin painostajani tyytyivät tähän. :)

VarejaVarsovasta3.jpg

Jotta en nyt sentään olisi ihan villiksi heittäytynyt, ostamani laukku sentään on tutun ja turvallisen värinen. Kyllä, kuva on tälläkin kertaa värikuva... :D

Laukku on tosi hauska avattavine vetoketjuineen. Kun ne avaa, laukkuun mahtuu myös kannettava tietokone, joten erillistä läppärilaukkua en tämänkään kanssa tarvitse. Laukussa on kahdet kahvat - kuvassa näkyvät pienemmät ja laukun sisään kääntämäni pitemmät, joiden kanssa laukkua voi kantaa olalla. Lisäksi sisällä on isokokoinen vetoketjullinen pussukka, josta saa tarvittaessa erillisen laukun kiinnittämällä olkahihnat.

VarejaVarsovasta5.jpg

Värikkäimmät tuliaiset taitavatkin olla nämä paikalliset erikoisuudet. ;) Kumpaakin kehuttiin useamman ihmisen toimesta, joten pakkohan ne sitten oli napata mukaan. Olen ilahduttanut kaikkia hirvittävällä yskälläni, joten näitä voisi siihen kokeilla - lääkkeeksi vain.

Parasta antia matkalta ovat kuitenkin mukavat hetket työkavereiden kanssa - sekä virallisesti että epävirallisesti. Olen myös syönyt ja juonut hyvin, kokeillut montaa uutta ruokaa, nähnyt paljon, nauranut vielä enemmän ja oppinut paljon uutta sekä Puolan että Varsovan historiasta erinomaiselta oppaaltani. 

Nukkua en juurikaan ehtinyt, joten tänään menen ajoissa nukkumaan. Siis ihanaa ja rentouttavaa sunnuntai-iltaa!

Minna

Home sweet home after a few days in Warsaw. It was so nice to meet my friends and colleagues - it's been a while. Luckily I had time to do some shopping, so these are the colors I brought home with me.