WP_20150223_006.jpg

Kulunut viikko on ollut pelkkää ihanaa hiljaisuutta ja renoutumista. Lapin taikaa parhaimmillaan. 

Joka kerta ajomatkan jälkeen vannon, ettei ikinä enää - en ikinä enää suostu ajamaan pohjoiseen ja takaisin. Mutta jotenkin aika vain kultaa muistot ja ennemmin tai myöhemmin löydän itseni autosta matkalla Lappiin. Johtuu ehkä siitä ihanasta rauhasta ja hiljaisuudesta, joka Lapissa odottaa. Puhumattakaan kauniista maisemista ja upeista hiihtokeleistä.

WP_20150223_001.jpg

WP_20150222_009.jpg

Mikään ei ole mahtavampaa kuin hiihdellä kaikessa rauhassa ja pysähtyä aina välillä kuuntelemaan täydellistä hiljaisuutta. No, vähän tuulta ja lintujen visertelyä kuului, mutta muuten oli täydellisen hiljaista. Lunta oli riittävästi ja kelit erinomaiset. 

Ja tottakai hiihtolenkin jälkeen pieni after-ski. ;) 

Nyt on hyvä taas palata arkeen akut ladattuina. ♥ Mukavaa viikonloppua, ihanat!

Minna

I had an amazin week in Lapland - in total silence. LOVED it!