Pellavaista1.jpg

Olen aina ihaillut ihmisiä, jotka pakkaavat mukaansa muutaman vaatekappaleen ja niistä onnistuvat loihtimaan loputtoman määrän asuja kaikkiin mahdollisiin tilanteisiin. Minä en ole niitä. Ollaan siis jännän äärellä kun pitäisi valita vaatteet pariin päivään ja iltaan ja vielä sovittaa ne kaikki käsimatkatavaroihin. Mutta voi olla, että onnistun.

Pellavaista2.jpg

Kävimme tutustumassa By Pia's Designiin, voit lukea siitä lisää täältä. Sieltä ovat IHANA paksu ja lämmin shaalini, puolet kashmiria ja puolet villaa. Ihanan lämmin, ei kutita. Täydellinen. Sen kaverina paksusta pellavasta tehty paita, joka näyttää hyvältä rypistyessäänkin. Vaikka hihat ovatkin vaajaamittaiset, lämmin shaali pitää (toivottavasti) vilun loitolla. Varsinkin kun sen saa tarvittaessa kiedottua harteille lämmittämään. Asuun sopivat sekä mustat että siniset farkut. Lisänä vain koruja ja hyvä on!

Vähän taas alkaa hymyilyttää näitä kuvia katsellessa - kyllä ne oikeasti ovat värikuvia. Joten ei muuta kuin harmaata tiistaita, ihanat!

Minna