ByPias1.jpg

Åbloggaajia eli Turun alueen bloggaajia hemmoteltiin viime viikolla kutsulla tutustumaan By Pia's Designiin. Pian ihanat pellavavaatteet olivat minulle tuttuja jo useista blogeista, mutta pääsin nyt ensimmäistä kertaa näkemään niitä livenä. Ja tietenkin hypistelemään.

Luonnonmateriaalit ovat alkaneet kiinnostaa enemmän, ja jos suinkin mahdollista, pydin välttämään keinokuitua ja satsaamaan laatuun. Pellavalakanoissa olen nukkunut jo pitemmän aikaa, ja kesäkuumalla pellava on ihana materiaali päällä. Talveen en oikein sitä osannut mielessäni yhdistää - ennen kuin nyt.

ByPias2.jpg

Olen tapani mukaisesti koskettanut taatusti jokaista kuvissa näkyvää vaatetta. Hieman vierastan näissä olevia röyhelöitä, mutta kun katselin eri vaihtoehtoja ihmisten päällä, totesin niiden olevankin melko huomaamattomia. Jokaiselle löytyi taatusti jotain, ja neuvoja ja vinkkejä saimme ihan loputtomasti. Kaikkien emäntiemme päällä oli pellavaa, ja yllätyksekseni totesin, että näin paksusta pellavasta tehdyt vaatteet eivät veny ja rypisty lainkaan samalla tavalla kuin ohuet pellavakankaat. Oppia ikä kaikki, siis!

ByPias4.jpg

Turun myymälä oli todella upeasti sisustettu, ja nämä kaksi yksityiskohtaa kiinnittivät huomioni. Ihanat rouheat yksityiskohdat rouhean pellavan kanssa miellyttivät silmääni. Kaunista!

ByPias3.jpg

Valikoimasta löytyy myös sisustustuotteita, mm. ihanat vohvelipyyhkeet jäivät vähän mietityttämään. Kuin myös oikeanpuoleisessa kuvassa näkyvät pyjamahousut. Tosin ne taitavat olla miehille, mutta ihan sama. Joudun ne ehkä hakemaan myöhemmin itselleni.

Ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka! Ihana myymälä, kauniit laadukkaat tuotteet ja mielettömän ihana henkilökunta. Voiko sitä enää enenpää toivoa?? Ja jos et pääse itse paikalle, suosittelen kurkkaamaan nettikauppaan.

Sunnuntaihalauksin

Minna