kysymykset1.jpg

Sain ihanalta Anulta Arjen timantteja -blogista haasteen vastata seitsemään kysymykseen. Mikäli Anu ei ole tuttu aiemmin, suosittelen todella tutustumaan. Ihana ihminen, ihania kuvia ja hyvän mielen kirjoituksia - arjen timantteja.

Olen aika huono tällaisissa haasteissa. Muutaman kerran olen näitä saanut ja hävettää tunnustaa, että olen unohtanut vastata. Kolmas kerta toden sanoo ja tällä kertaa vastaukset.

1. Kolme ensimmäistä mieleesi tulevaa adjektiivia, jotka kuvaavat sinua? Näiden ei tarvitse olla kuvaavimpia, mutta ekana mieleen tulevat - Naurava pikkutarkka blondi. Nauran paljon ja useimmiten äänekkäästi. Nauruni on tunnistettava, ja usein saankin kommentteja, että nauruni on kuulunut vaikka minua itseäni ei ole näkynyt. Pikkutarkkuus on melko hallitseva ominaisuuteni ja hyödyksi työssäni. Blondi - tarvitseeko sitä edes selittää?

2. Keräiletkö jotain? Ystäväni kysyi tätä minulta jokin aika sitten ja vastasin en. Mutta tarkemmin ajateltuani joudun vähän perumaan. Tuon matkoiltani käymistäni paikoista kertovia kirjoja. Ja yksi ostamatta jäänyt kirja on jäänyt vaivaamaan: en tiedä mikä minuun meni kun jätin ostamatta kirjan White Sandsista, New Mexicosta. Katsokaa kuvat linkin takaa, ymmärrätte harmitukseni.

kysymykset3.jpg

3. Mitä teet kun haluat oikein hemmotella itseäsi? Vietän minä-aikaa viinilasin ja hyvän kirjan kanssa. Villasukat jalkaan, takkaan tuli ja ympärille kynttilöitä.

4. Unelma-ammattisi lapsena ja mitä haaveelle kävi? Halusin lääkäriksi. En päätynyt lähellekään. Onneksi, koska töissä virheen tehtyäni useimmiten lohduttaudun, että onneksi ei ole kyse ihmishengistä.

5. Voiko sukan laittaa väärään jalkaan? Tavallisesta sukasta on siis kyse, ei muotoonommellusta. Voi. Ja kun sen on kerran vetänyt väärään jalkaan, se on piloilla.

6. Onko hiihtäminen sinun juttusi? On, kunhan on tasaista ja suksi luistaa. Tosin en ole erityisen hyvä siinä. Olen enemmän kuin kerran omasta mielestäni hiihtänyt hyvää vauhtia kun ohitseni lykkii eläkeläispariskunta ikivanhoilla puusuuksillaan ja vaikka miten yritän sivakoida, ei ole mitään mahdollisuutta pysyä tahdissa.

7. Kiva, pieni idea, jolla voisi muistaa hyvää ystävää ystävänpäivänä? Lahjojen keksiminen ei ole vahvinta aluettani, joten taida pitäytyä hyväksi havaitsemassani suklaassa. Ihailen ihmisiä, jotka keksivät ihania pieniä persoonallisia lahjoja, minä en kuulu näihin ihmisiin. Jos aikaa olisi loputtomasti, neuloisin villasukat rakkaimmille ystävilleni. Mutta koska näin ei ole, saatte tyytyä suklaaseen tänäkin vuonna - sori! :)

kysymykset2.jpg

Haasteen ideana on keksiä myös omat kysymykset ja sen jälkeen laittaa haaste eteenpäin. Osa työkavereistani saattaa olla aavistuksen eri mieltä hukuttuaan kysymystulviini, mutta oikeasti olen todella huono keksimään kysymyksiä. Joten käytän kylmän rauhallisesti Anun keksimät kivat kysymykset. Vastaukset haluaisin kuulla

  1. Ihanalta Heidiltä Ruusumäki-blogista,
  2. bloginaapuriltani Tiialta Black + White = Grey -blogista ja
  3. toiselta bloginaapuriltani Irinalta White & Fresh -blogista

Toivottavasti nämä ihanat naiset tarttuvat haasteeseen. Toki muutkin saavat haasteen itselleen napata jos siltä tuntuu.

Rakeiset kuva puolestaan ovat kännykkäkuvia alkuviikon lumipyrystä. Vielä ei ole niin valoisaa että töiden jälkeen ehtisi kunnon kameran kanssa ulos kuvailemaan, joten nyt on tyydyttävä kotimatkalta napsittuihin otoksiin. Eiköhän niistä jotain sentään selvää saa. :)

Halauksin

Minna