Tulips1.jpg

Aika näkymä rientää vaikka ei edes olisi erityisen hauskaa. Uudet työtehtävät ovat vieneet mukanaan, ja yhtäkkiä onkin taas viikko mennyt ja uusi arki edessä. Työpäivätkin menevät hujauksessa. Onneksi sentään kahvi- ja lounastauot rytmittävät - pysyy sentään joku roti. Myönnettävä se on jälleen kerran: tykkään työstäni ja työkavereistani. :)

Tänä viikonloppuna ostin taas pitkästä aikaa viikonloppukukkiakin. Blogeissa on jo näkynyt toinen toistaan ihanampia tulppaanikimppuja. Nyt on sellainen minullakin. ♥ Lähikaupan valkoiset tarjoustulppaanit olivat ehkä jo parhaat päivänsä nähneet, mutta suurimman tulppaanihingun näillä sai taltutettua.

Tulips2.jpg

Bloginaapurini Susannan ihanan tulppaanikimpun innoittamana päätin oikein satsata kimppuuni ja sidoin sen. Kieltämättä tämä ensitekeleenikin näyttää paljon kauniimmalta kuin pelkästään maljakkoon survotut tulppaanit. Youtubetin myös ohjevideoita, joista löytyi kivoja vinkkejä. Harjoitukset siis jatkukoon.

Mukavaa sunnuntaita. Meillä lähdetään nyt lumiakan tekoon ja taidetaan taas järjestää terassilla tyttöjen iloiset glögikekkerit.

Minna

Tulips are the first hint of spring..