MK1.jpg

Tai ainakin sijoitettuna. ;)

Käytin vanhaa lompakkoani yli 10 vuotta, ja se näyttää edelleen kuin uudelle. Mutta vaihtelu virkistää, vai mitä. Saanko esitellä: uusi ihastukseni seuraavaksi 10 vuodeksi.

MK2.jpg

Myönnän perustelevani joitain ostoksiani sillä, että ne ovat laadukkaita klassikoita ja siten lähes sijoituksia. Edellinen lompakkoni oli Burberryn, ja se on, kuten sanottua, edelleenkin täysin moitteettomassa kunnossa. Se ei ole venynyt, ei vanunut, eikä missään näy kulumisen merkkejä. Se on siis maksanut itsensä moninkertaisesti takaisin. Toivonkin, että uusi sydänystäväni osoittautuu käytössä yhtä hyväksi ja kestäväksi.

Burberry.jpg

Omilla valinnoillani olen pyrkinyt vaikuttamaan sijoitusteni kestävyyteen. Pidän lompakossa vain tärkeimmät kortit, en koskaan laita kuitteja sinne ja pidän sen aina suojassa kaikelta, joka sitä voisi laukussa naarmuttaa. Vanhan Burberryni pakkasin hellin käsin suojapussiin ja omaan rasiaansa odottamaan uutta tulemista. Se on varmasti edessä vielä. Kiitos näistä vuosista, kanssasi oli kiva tuhlailla. ♥

Mukavaa viikonloppua, ihanat!

Minna

Hello to my new wallet - I'm looking forward to spending money with you! ;)