Tindra1.jpg

Olen edelleen aivan myyty näihin kauniisiin Tindran paperilyhtyihin, jotka ostin joulun alla lempparikaupastani. Sain myös muutamia kysymyksiä niistä, joten päätin ihastella niitä täälläkin oikein ääneen.

Paperilyhdyt näyttävät tavalliselta paperipussilta, mutta ne on valmistettu erikoispaperista, joka ei ihan hevillä syty. Pohjalle esimerkiksi hiekkaa painoksi ja kynttilä palamaan - siinä se. Itse olen polttanut sisällä isoa pöytäkynttilää vanhassa hillopurkissa ja ollut erittäin tyytyväinen.

Tindra2.jpg

Lyhdyn voi laittaa myös ulos, mutta siellä pitää olla tuplasti tarkempi että laittaa pussiin riittävästi painoa ja että se on sateelta suojassa. Itse en lähtisi polttelemaan näitä varmuuden vuoksi lainkaan myrskyisellä ilmalla. Mutta pakkasen ja plussakelitkin pussukka kesti terassilla mainiosti.

Mieleni tekisi kovasti rypistellä yksi pussukka, ja katsoa miltä se näyttää rypistettynä. En vain ole vielä malttanut, vaikka pussissa odottaa edelleen useampikin lyhty käyttämättömänä. Valmistajan sivuilla oli rypistetty pussukka, se näytti kyllä tosi kivalle.

Aion kokeilla näitä myös pienempänä mallina tuikkujen kanssa. Todella, todella kiva idea, pelkistetystä tykkäävä ihminen on ihan myyty. ;)

Tunnelmallista sunnuntaita, ihanat!

Minna

Candlebag, love it love it love it!!