Pinkki%C3%A41.jpg

Loma on loppu, ja on aika palata taas arkeen. Kauhulla odotan montako sataa sähköpostia on odottamassa. Toisaalta hyvän ja rentouttavan loman jälkeen on mukavaakin palata töihin, nähdä ne tutut naamat ja vaihtaa kuulumiset. Kyllähän sitä parissa viikossa jo ehtii tulla ikävä.

Alkaneen vuoden kunniaksi päätin myös räväyttää, ja lähteä värikkäänä ihmisten ilmoille. Oikeasti! Olen koko syksyn saanut kuulla miten minun pitäisi käyttää pinkkiä. Mutta kun pinkki on VÄRI. ;)

Pinkki%C3%A42.jpg

No, yritetään! Ostin lempparikaupastani itselleni joululahjaksi pinkin Beck Söndergaardin huivin. Se on todella kaunis ja sopii upeasti harmaan neuleeni kanssa. Harmaa ja vaaleanpunainen ovat kyllä erinomainen pari. Jalkaan luottofarkut ja hyvä on. Yritän olla ajattelematta, että asussani ei ole lainkaan mustaa. Päällysvaatteita ei lasketa, eihän. ;)

Tästä se taas lähtee - uusi työvuosi uusine haasteineen. Toivottavasti tästä vuodesta tulee hyvä. (Ja ei, en edes pakannut varuiksi mukaani mustaa/harmaata huivia. Mielessä kyllä kävi, hih....)

Mukavaa keskiviikkoa, ihanat!

Minna

Yes, I have been listening and am now wearing pink. Happy now?? ;)