Kauris1.jpg

Pidän kovasti sarvista, sarvipäistä ja taljoista - se on jo varmaan tullut kaikille selväksi. Käväisin kukkakaupassa, ja siellä oli kuvan söpö kauris. Kauris se kai on? Se on tarkoitettu ripustettavaksi, mutta en nyt äkkiseltään keksinyt mihin noin isohkon ja painavan kauriin voisi ripustaa. Ideoita?

Kauris2.jpg

Enkä oikeastaan ole ihan varma mihin se loppuviimeksi tulee sijoittumaankaan. Toistaiseksi se kököttää Hayn Trayn päällä olohuoneen nurkassa. Noita sarvipään vieressä olevia sarvia olen käyttänyt mm. ovikranssissa ja talvisissa kukka-asetelmissa. Mutta sarvet ovatkin paljon kevyempiä ja helpommin sijoitettavia. Olisi ehkä pitänyt kysyä käyttövinkit ostaessa. Toistaalta, ei se myöhäistä ole vieläkään.

Näin on tämäkin viikko taas ohi ja on perjantai. Viikot hurahtelee ohi sellaista vauhtia että ei meinaa perässä pysyä. Ensin on maanantai ja ennen kuin huomaakaan ollaan taas perjantaissa. Kumpa nyt tämä viikonloppu edes menisi vähän hitaammin, että ehtii hiukan nautiskellakin!

Mukavaa perjantaita ja viikonloppua, ihanat!

Minna