Naamiohuvit1.jpg

Olen heti mulle kaikki nyt ja äkkiä -ihmisiä. En tietenkään kaikissa asioissa, mutta innostuessani ainakin. Ihonhoidossakin tulosten on parasta näkyä oitis. Siksi vannonkin näiden GlamGlow-naamioiden nimeen. Mikään ei ole ihanampaa kuin nähdä kauniimpi minä heti peilistä.

Tänään illalla aion näyttää enemmän kuin kummalliselta. Ohjelmassa on hiusnaamio, yläkuvassa oleva kasvonaamio ja silmänympärysnaamio (siitä voit lukea tästä). Mutta sen 20 minuutin jälkeen iho on taas paremmassa kunnossa ja pehmeämpi. Silkkisistä hiuksista puhumattakaan. Sen jälkeen on mukavaa vetää villasukat jalkaan ja käpertyä sohvan nurkkaan nauttimaan viikonlopusta.

Naamiohuvit2.jpg

Sain myös mukaani pari näytettä näistä naamioista, joten niitäkin täytyy kokeilla tulevina päivinä. Mukavaa, kun voi kokeilla uutta tuotetta ennen kuin ostaa koko pakkauksen.

Jos sinulla on joku ihastus, jota ilman et voi enää elää, kerro ihmeessä. Uusia juttuja on aina mukava kokeilla. :)

Mukavaa ja rentouttavaa lauantaita, ihanat!

Minna

GlamGlow, can't live without... :)