Ty%C3%B6huone1.jpg

En ainakaan muista, että blogissa olisi aikaisemmin kurkistettu työ-/pukeutumishuoneeseeni. Korjataan se nyt. :)

Minulla on ihan ikioma huone, jossa en juurikaan vietä aikaa tai tee töitä. Etäpäivänä kaikki tavarani on raahattu keittiön pöydän ääreen ja bloggaaminenkin tapahtuu mieluiten siellä. Mutta tämä on valtakuntani, jossa määrään minä. Ympärilläni on muistoja maailmalta ja kaikki rakkaat luottokamat. Uusi työtuoli on ostoslistalla, tiedän jo minkä haluan. Ehkä sitten alan viihtyä täällä paremmin. Ainakin kuvaa katsoessa se näyttäisi sopivan täydellisesti tänne.

Ty%C3%B6huone2.jpg

Tämä kiva Ikean valaisin valloitti sydämeni oitis. Se on ihan uskomattoman söpö. ♥ Olohuoneesta puuttuu kattovalaisin vielä kokonaan, ja olenkin vähän pohdiskellut jotain tällaista mutta isompana. Miltä kuulostaa?

Mukavaa alkanutta viikkoa, ihanat. Huomenna saadaan taas viettää vapaata ja minunkin lomani päättyy. Äh... :)

Minna

A peek to my home office.