Asialinjalla1.jpg

Työpaikallani ei ole pukeutumiskoodia. Onneksi. Siksi saan hyvää ystävääni lainatakseni hoveroida mukavissa luottokamoissani päivästä toiseen. Kunnes...

Yhdellä sanalla: työmatkat.

Miten selvitä niistä luopumatta rakkaista luottokamoistani? Olen farkkutyttö henkeen ja vereen, juhliinkin menen housuissa jotka ainakin etäisesti luokitellaan farkuiksi. Suorat housut, kynähameet ja jakkupuvut ovat todella kauniita - jonkun toisen päällä. Kriisi oli siis valmis.

Asialinjalla2.jpg

Tehdään siis kompromissi! Zaran alennusmyynnistä löysin ihanan mustan smokkikauluksisen jakun. Hintaa huikeat 20 euroa. Eipähän tarvinnut kauaa asiaa pähkäillä. Toppeja alle, erilaisia huiveja kaulaan ja näytän asialliselta ja pystyn silti tuntemaan olevani edellen minä farkuissani. Win-win, etten sanoisi. Tosin en hetkeäkään kuvittele KUULOSTAVANI yhtään sen fiksummalta... ;)

Mitäs sanot? Aika hyvä kompromissi, eikö vain?

Mukavaa tiistaita, ihanat!

Minna

Fake it till you make it - motto of my ootd. ;)