DIYSokerikuorinta1.jpg

Kuiva sisäilma ja pakkaset ovat saaneet huuleni ihan järkyttävään kuntoon. Mikään määrä huulirasvaa ei tunnu auttavan, vaan koko ajan kiristää ja halkeilee. Ja eihän se mikään ihme ole etteivät rasvat tehoa kun huulet ovat niin kuivat ja tarvitsevat kuorintaa.

Huulten kuorintaan on ihan omiakin aineitaan, mutta en ole koskaan tullut sellaisia hankkineeksi. Se kun tarkoittaisi sitä, että kuorintaan pitäisi oikein ryhtyä. DIY-kuorinnan puolestaan voi tehdä ihan tuosta vaan, vaikka töissä kesken kahvitaukoa. Kätsänäppärää, eikö?

DIYSokerikuorinta2.jpg

Tarvitaan vain sokerinpala ja lämmintä juomaa. Kostutan sokeripalan kahvikupissani, ja varovasti pyörittelen sitä huulillani. Ei tarvitse painaa, kevyt kosketus riittää. Huulista tulee todella pehmoiset ja kun päälle vielä sipaisee hoitavaa huulirasvaa, on ongelma taas hetken pois. Helppo, nopea ja edullinen konsti.

Fiksuahan huulia olisi kuoria jo ennaltaehkäisevästikin, eikä odottaa katastrofia. :) Mutta hyvä näinkin tulee!

Suukkosuin viikonloppuun, ihanat!

Minna

Sugar scrub to keep your lips pretty ♥