Talviterassi1.jpg

Kipakat pakkaset ovat laajentaneet meidän elämäämme taas terassillekin. Pulkkamäen tai lumileipomon jälkeen olemme juoneet lämpimät glögit termarista ja rouskutelleet muutaman piparin. Eihän siinä mitään järkeä ole kun yhtä hyvin ne glögit voisi juoda sisällä lämpimässäkin. Mutta täytyy lomalla olla jotain ekstrahöppääkin. ♥

Talviterassi2.jpg

Ihastuin täysin palamattomasta paperista valmistettuihin kynttiläpusseihin. Sellainen on meillä tunnelmanluojana sisällä, ja toinen terassilla. Kaikki vanhat kynttilät saa kätevästi poltettua sen sisällä, ulospäin näyttää tosi kivalle. Kestävät kuulemma myös ulkona, kunhan ovat suojassa sateelta. Kiitos vinkistä, ihana Jutta!

Mukavaa maanantaita ja alkanutta viikkoa, ihanat. Tämä tyttö jatkaa vielä lomailua.

Minna

I'm still on vacation and surrounding myself with candles.