Lantern2.jpg

Meilläpä vietetään nyt iltoja lyhdyn valossa. :)

Ihana, kaunis Iittalan Lantern on ollut toivelistallani jo jonkun aikaa, mutta en ole raaskinut toivettani vielä toteuttaa. Mutta sitten tuli loistava alennuskuponki, ja sain toteutettua haaveeni puoleen hintaan, hiphei! Kannatti odottaa ja odottaa, kärsivällisyys todellakin palkittiin.

Lantern.jpg

Kuvia siitä oli vaikea ottaa, koska on niin pimeää ja valon palaessa on niin valoisaa. Valaisimen kaverina on ihana betoninen taalainmaanheppa. Se on ihan superkaunis ja superpainava - ei keikkaa ihan helposti. Ja keikatessaan taatusti rikkoo kaiken.. Toivotaan, että pysyy pystyssä.

Kuvia katsoessani myös totesin taas, että meillä on melko väritöntä. :) Kuvat ovat nimittäin ihan normaaleja värikuvia, vaikka kovin mustavalkoisilta näyttävätkin. Luonnossa sitä ei huomaa, mutta kuvissa tulee selkeästi esille. Meille ei myöskään tule kotiin juurikaan joulua ennen joulukuusta, vaan pikemminkin talvi. Mutta siitä lisää myöhemmin.

Mukavaa torstaita, ihanat! Meillä ainakin odotetaan kovasti lunta ja valkoista joulua.

Minna

One dream come true: my beautiful Lantern. ♥