Joulu.jpg

Tai pitäisi kai sanoa, että joulu on nyt paketista. :) Ja ihana joulu olikin. Kiireetöntä aikaa perheen kanssa, hyvää ruokaa ja juomaa ja kaiken huipuksi viime tipassa satanut lumi. Valkoinen joulu tuli sittenkin! ♥

Joulun kruunaa vielä aatosta alkanut loma: töihin ei tarvitse enää tänä vuonna mennä eikä ihan heti alkuvuodestakaan. Tosin ärtymyksekseni keksin tänään vastauksen minua monta päivää vaivanneeseen ongelmaan. Nyt mietin, lähettäisinkö itselleni sähköpostia töihin muistutukseksi vai luotanko vain muistiini. Parasta kai kirjoittaa se sähköposti.

Joulu1.jpg

Jouluaattona katettiin pöytä kauniiksi ja koristeltiin kuusi. Tänä vuonna laitoin männyn oksia kattaukseen ja voi jehna miten paljon niistä tippui pihkaa! Heitin pöytäliinan vain pesukoneeseen, enkä ole edes katsonut lähtivätkö pihkatahrat pesussa. Toivottavasti lähtivät. Eikä maailma siihen kaadu vaikka eivät olisikaan lähteneet. Peitetään tahrat sitten vain seuraavilla koristeluilla ja sammutetaan valot - siten niitä ei kukaan huomaa.

Joulu2.jpg

Aatto meillä vietetään nyyttäriperiaatteella. Mukavaa, että saan kaikki ympärilleni kevennettynä versiona. Ennemmin tai myöhemmin on edessä sekin aika, että isovanhemmat eivät enää jaksa valmistaa joulua. Nautinkin nyt tästä, että suurin urakka on kinkun paistamisessa ja pöydän kattamisessa. Oma vuoroni kyllä tulee vielä. :)

Kipakat pakkaspäivät suorastaan huutavat ulos pulkkamäkeen, ja sinne suunnistetaan nytkin. Glögiä mukaan termariin ja pari piparia kaveriksi. Joululoma ♥

Mukavaa viikonloppua, ihanat! Kertokaa ihmeessä, onko edessä jo paluu arkeen vai jatkuvatko laiskat lomapäivät. :)

Minna

It's a wrap: had a wonderful Christmas, now waiting for the New Year.