HayTray1.jpg

Joulu on jo ihan nurkan takana, ja blogit ja lehdet ovat pullollaan toinen toistaan kauniimpia joulukoteja. Katselen ihastuneena kauniita kuvia, ja melkein tunnen ihanat joulun tuoksut nenässäni. Työpaikkani alakerrassa on kukkakauppa, jossa on jo parin viikon ajan tehty aamusta iltaan upeita joulukukka-asetelmia. Ihastuksesta huokaillen katselen niitäkin.

Joulu on ehdoton lempparini kaikista juhlista, ja siihen kyllä valmistaudutaan hartaudella. Paitsi sisustuksessa. Meille kotiin ei tule joulu, vaan talvi. Taljat kaivetaan esiin, ulkoa haetaan käpyjä ja oksia, kynttilät sytytetään. Vasta aatonaattona kuusi tuodaan sisälle ja se koristellaan hartaudella vuosien kuluessa kerätyin koristein ja monin valosarjoin.

HayTray2.jpg

Kuvissa näette sekä sitä kotiin tuotua talvea että seuraavan osan sairasvuoteen nettitilauksista. :) Hyödynsin toisen saamistani alekoodeista pieneen Hayn Tray-pöytään. Se on kaunis, siro ja sopii yhteen Lanternin kanssa. Lisäksi se on täydellinen myös kätkentään, jonka jätin tarkoituksella kuvaamattakin. Pöydän alle piiloutuu aika kauniisti ruma subwoofer, jota ei aikaisemmin ole saanut piilotettua millään ilveellä. Nyt subbari nököttää huomaamattomana, hiding in plain sight. Kaunista ja käytännöllistä siis.

Pari työpäivää vielä jäljellä, ja sen jälkeen alkaa joululoma. Miten ruudun siellä puolen? Onko joululomasi jo alkanut?

Rentouttavaa sunnuntai-iltaa, ihanat.

Minna

What to do when you're sick and too tired to read? Online shopping, of course!