Sini1.jpg

Oli kyse melkein mistä vain, hyvien välineiden kanssa tekeminen on mukavampaa. Kaikki ei aina tunnu niin mukavalta, mutta hyvät välineet auttavat ja innostavat. Kuten monet jo tietävät, en tykkää yhtään siivoamisesta. Mutta koska haluan, että meillä on puhdasta ja siistä, siivoan usein päästäkseni helpommalla. Hyvät välineet ovat myös kultaakin kalliimmat.

Pääsin yhteistyössä Sinituotteen kanssa kokeilemaan kylpyhuoneen ja saunan puhdistamiseen tarkoitettuja välineitä. Ei se näilläkään mitään riemua ollut, mutta erinomaisilla välineillä puhdasta tuli tehokkaasti ja olen todella tyytyväinen.

Sini3.jpg

Kiva uusi tuttavuus oli lattiakaivon puhdistamiseen tarkoitettu harja. Hetken mietin, otanko ennen ja jälkeen kuvat. Mutta johonkin se raja on vedettävä, ja minun rajani kulki likaisessa lattiakaivossa. Ei kukaan sellaista halua nähdä... :D Mutta harjan kanssa peseminen oli tosi kätevää, pitkän varren kanssa sain puhdistettua syvältä kaivon uumenistakin. Ja nyt minulla on ensimmäistä kertaa kokeilussa lattiakaivosuodatin. Pitkien hiusten koukkiminen lattiakaivosta ei ole lempipuuhiani - voin elää ilman sitäkin.

Toinen kätevä uusi tuttavuus oli laattasaumojen puhdistamiseen tarkoitettu jynssäri. Saippuat saumoissa saivat helposti kyytiä. Lattiat pesin ja kuivasin konttaamatta sauna- ja pesutilasetin pesimellä ja kuivauslastalla. Setissä on myös saumaharja, lattian saumat saa nekin puhtaaksi konttaamatta. Parhautta!

Sini2.jpg

Saunan lauteita varten paketista löytyi laudepesuri. Juuri sopivan kokoinen käteen ja lauteille. Puhdasta tuli nopeasti ja sauna näyttää taas kuin uudelta. Jos minun pitäisi valita suosikkini näistä, laudepesuri on kyllä vahvasti ehdolla ykkössijalle. Sitä kun voi käyttää myös laattojen pesuun kylppärin puolella jos ylenpalttinen siivousinto yllättää eikä pelkkä saunan pesu riitä. :)

Sini4.jpg

Sain juuri puhtaat pyyhkeet kuivausrummusta ja kaikki on valmista. Kylpyhuone ja sauna kiiltelevät puhtauttaan. Taidankin laittaa saunan päälle ja lähteä lenkille. Palattuani voin järjestää ikioman home span ja nauttia samalla kätteni tuloksesta. Sytytän uuden tuoksukynttiläni ja ihastelen puhtaita pintoja. :)

Rentouttavaa lauantaita, ihanat!

Minna

(Yhteistyössä Sinituotteen kanssa, tuotteet saatu yhteistyökampanjan kautta)